2009. október 9., péntek

Cikk a Pécsi Hírekben

A XI. Delfin kupával kapcsolatosan jelent meg egy cikk a Pécsi hírekben, magáról a versenyről és a legeredményesebb versenyzőről, Aidáról.





Immár 11. alkalommal rendezték meg a Nevelési Központ uszodájában az ANK Delfin-kupát október 3-án. Ez a rendezvény lehetőséget ad a legkisebbeknek is, akik épp csak megtanultak úszni, hogy a versenyzés izgalmait, sikereit megélhessék.

A házigazda ANK Úszóklub mellett jó pár környékbeli egyesület (Szigetvár, Siklós, Adorján SE, Nagyatád NUSE, KASI, Delfin-Tiffer 21 SE, PVSE) és a szerb PK Novi Sad úszói is részt vettek. A pici uszodában 130 gyerek versenyzett.
A legeredményesebb versenyző JURINOVICS AIDA, az ANK Úszóklub versenyzője volt, aki mind az öt egyéni versenyszámában az első helyeket hozhatta el. 200 m vegyesen új egyéni csúcsot úszott, s ezzel sokakat lenyűgözött. A Csillagszóró versenyszám gyönyörű kupájáért is megküzdött, és bajnoka lett. Teljesítményével edzője, Petrov Iván is elégedett volt.
Aida heti 11 alkalommal jár az edzésekre, amit komolyan vesz, és örömmel teszi. De mindezek mellett van ideje a tanulásra, s ami nagyon fontos, van ideje a barátaira, Lalika nevű cicusára és minden másra, ami egy 11 éves korú kislánynak kell.
,,Aua”, ahogy Petrov Anatolij (Tolja bácsi) nevezi, még az idén számos hazai nagy versenyre készül.

Nincsenek megjegyzések: