2010. december 6., hétfő

Öttrony úszóverseny

Legfiatalabb versenyzőink léptek rajtkőre az Öttorony úszóversenyen.
Sok érmet szereztünk és ami nagyon fontos, mindenki nagyon szépen szerepelt.


Gratulálunk mindenkinek!
Pécs TV összefoglalóját a címre klikkelve érhetitek el.

Jegyzőkönyvre még várni kell, amint megkapjuk közzé tesszük itt is.

5 megjegyzés:

Juca Mama írta...

A szigetvári és a siklósi kis úszó palánták eredményei folyamatosan megjelennek a Dunántúli Naplóban. Szerintem a mi "picinyeinknek" is jól esne ez a fajta elismerés.

Edző Team írta...

És ilyen szép blogjuk vagy faliújságuk van e? :-)

Juca Mama írta...

Ez igaz... Megállapítom, hogy az Edző Team nem csak úszásból/nevelésből, hanem szülő kezelésből is profi. :)

Edző Team írta...

Az Öttorony úszóverseny nem saját verseny volt így az újságban való nyilatkozat teljesen értelmetlen, mert ha minden induló lejelenti a Naplónál az eredményeit akkor lesz egy decemberi különszám, mert csak abban férne el. 27 gyerekünk indult és sokan nyertek érmet is. Ha egy gyereket kiemelek még legalább tiz érmes megkérdezi, hogy őt miért nem.
Szóval nehéz dolog ez. Nyilván Delfin Kupa után elküldjük, hogy mennyi résztvevő volt és kik remekeltek, de még az is meg lesz kurtítva a tapasztalatok alapján. Éppen ezért csináltuk ezt az oldalt magunknak, rólunk. Reméljük tetszik az oldal és ha bármi észrevétel van azt jelezzétek.

Juca Mama írta...

Egy friss adalék az előző hozzászóló megjegyzéséhez: a mai újságban a Siklós SE 18 érmes gyermek nevét jelentette meg a Barcs-kupán való részvételük kapcsán. Tegnap ugyanezen esemény vonatkozásában a Szigetvári Delfin Úszó SE 20 nevet sorol fel (igaz "csak" 14 versenyzőjük vett részt az eseményen, de az érmes váltókban résztvevők neveit is megadták egyenként). Gondolom, nem ők szervezték a Barcs Kupát, és nem tűnik megkurtítottnak a lista sem. A Sport oldalak sem teltek meg vele, az összesen egy hasábos Röviden című rovat töredékében elfért. És látja a sikereket a város összes újság olvasója, az osztálytásak, tanárok, igazgatók, és a támogatásokat odaítélők is, legyen az önkormányzati, állami, vagy szponzori. Persze a magunknak csinált, rólunk szóló oldal is nagyon szép és hasznos!!!