2010. augusztus 25., szerda

XXIII. Harkány "Sprint" Nemzetközi Úszóverseny

A versenyre mindenki önállóan jön.
Minden sportoló indul mind a négy úszásnemből.
A nevezési díjakat jövő héten legkésőbb a pénteki edzésen kérjük leadni az edzőknél.
Aki valami miatt nem tud eljönni, azt ugyancsak péntekig jelezze, hogy a nevezését visszavonjuk.
A versenyzők névsora:
Sors Tamás, Németh Levente, Fercsik Szabolcs, Szemmelróth Anett, Dávid Dalma, Jurinovics Martin, Herczog Barbara, Janovitz Sára, Manga Viktória, Tóth Rachel, Andrássy Tamara, Jurinovics Aida,
Szabó Brenda, Kiss Viktória, Istokovics Laura, Rokolya Gergő, Friesz Gábor, Torma Ákos, Sághy Fédra, Péter Petra, Százdi Petra, Kovács Fanni, Pluhár Anna, Szabó László.

Év végi összefoglaló

Kiváló évet zártak úszóink az idei évben. Országos bajnokságokon ahol indultunk, érmet is szereztünk. Jakabos Zsu és Jurinovics Aida is Országos bajnok.
ANK színeiben Gyurinovics Fanni is aranyat szerzett. Németh Levente bronzérmes lett.
Nemzetközi sikerek se maradtak el, Jakabos Zsu a budapesti EB-n 200 pillangón ezüstöt, 400 vegyesen bronzot, Sors Tamás az eindhoveni VB-n 100 pillangón aranyérmet szerzett. Az eredményeket visszamenőleg megtaláljátok és a jövőre nézve is igyekszünk ezeket közzé tenni a blogon.

Köszönet a szülőknek akik segítették a klub munkáját: Brecska Csabának, Németh Magdolnának, Jurinovics Áginak, Százdiné Gyurics Andreának.
Jövőre is számítunk minden szülő segítségére aki teheti.

Pár dologban szeretnénk változást illetve kicsit nagyobb odafigyelést a jövőre nézve.
Kérünk mindenkit, hogy a tagdíjakat minden hónap 10-ig névvel és hónap feltüntetésével ellátott borítékban adják az edzőknek, hogy azt tudják továbbítani és ne kelljen később azon gondolkodni, hogy ki is adta.
Ez nagyon fontos, idén sajnos rengeteg elmaradás volt/van.
A másik dolog, hogy a verseny előtti héten edzésen megbeszéljük és mindenki tudni fogja, hogy ki miből indul. A nevezési és esetleges utazási költséget a verseny előtt legkésőbb 2 nappal ugyancsak névvel ellátott borítékban az edzőknek adni, hogy a versenyen ne kelljen már ezzel foglalkozni és az előre összerakott pakkal tudják lerendezni a versenyirodában az adminisztrációt, ezzel jelentősen megkönnyítve a munkájukat.

Arra szeretnénk megkérni a kedves szülőket, hogy edzéseken ne jöjjenek fel az uszodatérbe, se a lépcsőházba, kint várakozzanak a parkolóban, ezzel a gyermek és az edző munkáját is megkönnyítve. Megbeszélés tárgya, hogy havonta 2 napot kiválasztva nyílt edzést tartunk amit az üveg mögül lehet megtekinteni. A gyermek érdekében kérjük ezt betartani, az eredmények az edzők munkáját dicsérik és ezzel megkönnyítik a jövőben a munkájukat.

Némely versenyre busszal szülők nélkül mennénk, hogy ezzel is erősítsük a csapatszellemet, és lesz olyan verseny is amire kilátogathatnak a szülők és megnézhetik gyermeküket.
Szeptember 30-án csütörtökön 17 órakor szülői értekezlet lesz. Kérünk minden szülőt, hogy aki teheti jöjjön el. Bármilyen kérdés, kérés van, ott meg lehet beszélni.


Köszönettel:
Az edzői team

2010. augusztus 16., hétfő

Sors Tamás aranyérmes

Sors Tamás aranyérmes lett 100 m pillangón az eindhoveni paraúszó-világbajnokság nyitónapján.



Így tovább Tomi!

Európa-bajnokság 2010

A budapesti Európa- bajnokságon Jakabos Zsu 400m vegyesen bronz, 200m pillangón ezüstérmet szerzett.



Gratulálunk Zsu!

54. Országos Serdülő Bajnokság

Egerben került megrendezésre az 54. Országos Serdülő Bajnokság.

Németh Levente, Fercsik Szabolcs, Manga Viktória, Janovitz Sára, Herczog Barbara és Dávid Dalma álltak rajtkőre a négy napos versenyen.

Németh Levente 50m háton bronzérmet szerzett.
Sok egyéni csúcs is született, gratulálunk mindenkinek!